Pavle Ravnohrib

Pavle Ravnohrib

igralec in televizijski voditelj

Pavle Ravnohrib je eden naših najbolj znanih televizijskih in gledaliških igralcev, poznamo pa ga seveda tudi kot izvrstnega (nekdanjega) voditelja Malih sivih celic.

Letos bo na festivalu vodil talent šov ”ISKRENO – družina zaigra, zapoje”, kjer se lahko kot družina predstavite s svojim glasbenim talentom.
Zaželjeno je, da sodeluje cela družina ali čim več članov družine.

Pozor! Vsaka družina lahko sodeluje, vendar se morate za to obvezno prijaviti! Pred Festivalom to lahko storite na elektronski naslov ema@iskreni.net (pogoj za prijavo je potrjena prijava na Festival družin), na dogodku pa se prijavite na info točki. Prijave zbiramo najpozneje do nedelje do 8. ure zjutraj oziroma do zapolnitve mest. Število mest za sodelovanje v kvizu je seveda omejeno, zato pohitite!

Še nekaj dodatnih navodil ob prijavi:
– Nastopajoči igrajo na svoje instrumente (organizatorji ne moremo zagotoviti nobenih instrumentov).
– Nastopajoči navedejo točen naslov skladbe oz. skladb, ki bi jih izvajali in ali potrebujejo za njih glasbeno spremljavo v ozadju (v smislu karaok).
– Družina napiše kratko predstavitev (kdo poje/igra, kako dolgo se s tem ukvarjajo, kako preživljajo skupni družinski čas, njihova družinska lastnost na katero so ponosni … )